WAT TE DOEN MET

Online Marketing

ONLINE MARKETING
WHY OH WHY

ONLINE MARKETING = BOOMING! Van de advertentiebudgetten die bedrijven te besteden hebben gaat een steeds groter deel naar Online Marketing. Bij jou ook het geval? Goed bezig!

 

Via Online Marketing kun je namelijk duizenden mensen bereiken. Nieuwe doelgroeppersonen, personen die je al kennen, noem het maar op. Bovendien is alles online goed meetbaar, waardoor je je campagnes kunt perfectioneren en het resultaat per gespendeerde euro kunt vergroten.

 

Klaar voor online marketing?

Online Strategie

Online marketing is geen tijdelijk of eenmalig iets, eerder het uitrollen van een complete strategie. Hoe dan? We onderzoeken de markt en de klant, we denken de strategie tot in de puntjes uit, gaan aan de slag en blijven optimaliseren!

Lees meer

Online Advertising

Online advertenties bieden gigantisch veel mogelijkheden om je klanten te bereiken. Facebook advertenties, Instagram ads, display advertenties of misschien wel Retargeting. Samen bekijken we de mogelijkheden en gaan we voor resultaat!

Lees meer

Contentmarketing

Heb jij nog van die papieren visitekaartjes? Goed! Toch kijken steeds meer klanten online naar jouw bedrijf. Goede contentmarketing is daarbij van groot belang. Laat je klanten zien wat je hebt en haal ze binnen! Op social media of op je website.

Lees meer

Retargeting

Een slimme methode om klanten binnen te halen en binnen te houden: Retargeting. Met slimme tools kun je je advertenties via Social Media en Google richten op de personen die je site al bekeken hebben.

Lees meer

Website Analytics

Een creatieve geest in online marketing is belangrijk, maar lang niet zo belangrijk als data. Maak gefundeerde beslissingen door naar de data te kijken die je website oplevert. Geloof mij, dat is veel data!

Lees meer

E-Mail Marketing

E-Mail marketing, het wordt al een tijdje gebruikt, maar het blijft hot. Bovendien blijft het succesvol! Bouw een klantgroep op en communiceer met hen via E-Mail om je omzet te vergroten.

Lees meer
ONS WERK

Bekijk een greep uit ons groeiende portfolio. Van branding en online marketing tot webdesign en website optimalisatie.

Webdesign Schoenmakerij Brandsen
Webdesign Schoonheidssalon Le Grenier
Webdesign de olietankers
Webdesign STUDIS
Webdesign Mi Vida Jewelry
Spott. Amsterdam Webdesign
CONTACT

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Great! Je kunt mij bereiken door te mailen naar lex@craftcreative.nl, te bellen naar +31 6 40689032 of het contactformulier in te vullen!”

- Lex van Zalingen