Resultaatgerichte

Online advertising

WHY OH WHY?

Online Advertising is booming. Het percentage uit het advertentiebudget dat aan online advertenties wordt uitgegeven groeit. Het groeit gigantisch zelfs. Online is er van alles mogelijk, tegen een laag tarief en een hoog resultaat.

 

Online Advertising kan op wel honderden manieren. Er is ook niet één manier de juiste. Wel is het belangrijk om op zoek te gaan naar jouw doelgroep en de juiste kanalen om hen te bereiken.

 

Een combinatie van kanalen is vaak het meest succesvol, maar een enkele advertentie kan ook wonderen verrichten!

MAAR HOE DAN?

Stap 1: Status

We beginnen met een status scan. In een gesprek bekijken we de huidige status. Ook bepalen we de doelen en de wensen. Op basis van de beschikbare gegevens kijken we wat er mogelijk geoptimaliseerd kan worden in bestaande campagnes of op de website.

Stap 2: Kanalen

Op basis van de scan stellen we een plan op. Een plan, om de online marketing inspanningen af te bakenen en de keuze voor kanalen vast te stellen. Dit plan vervoeren we vervolgens natuurlijk uit! We analyseren tegelijkertijd aan de uitvoering het resultaat en sturen bij waar nodig.

Stap 3: Evaluatie

Het plan is vol in uitvoering. Er gebeurt van alles, maar zullen de doelen behaald worden? Online marketing vraagt om continue analyse en eventuele bijsturing. Daar staan wij uiteraard voor paraat, zodat jouw doelen behaald worden en we ze misschien zelfs voorbij schieten.

WELKE KANALEN ZETTEN WE IN?

Social Media Advertising

Iedereen herkent ze: advertenties op social media. De meest creatieve advertenties zien we voorbij vliegen. Niet gek, want via Sociale Media als Instagram en Facebook lukt het veel bedrijven om hun doelgroep te bereiken.

 

Neem contact op als je wil weten wat Social Media Advertising voor jou kan betekenen!

Contact

Google AdWords

Google AdWords, een gigantisch interessant kanaal. Waarom? Omdat iedereen die een zoekopdracht uitvoert in Google ook daadwerkelijk op zoek is naar een product! Personen die dus aantonen over te willen gaan tot een aankoop.

 

Ben je benieuwd naar het mogelijke resultaat van Google AdWords voor jouw website? Ik hoor het graag van je!

Contact

Retargeting

Een ontzettend slimme methode om klanten binnen te halen en binnen te houden: Retargeting. Met handige tools kun je je advertenties via Social Media en het Google netwerk richten op de personen die je site al bekeken hebben. Super, toch?

 

Ook voor jou kan dit fantastisch werken. Lees verder voor meer informatie!

Lees meer

Er zijn ontzettend veel kanalen beschikbaar. In overleg bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om jouw doelen te behalen!

Google Shopping Ads

Google Shopping Advertenties kunnen ontzettend veel betekenen voor zowel het verkeer op je website als de uiteindelijk versie. Eigenlijk is het adverteren op AdWords, maar dan met beeld! Uit veel onderzoeken blijkt dat beeld overtuigender is.

 

Google Shopping kan het verschil maken, ook voor jou! Benieuwd naar meer? Neem dan contact op!

Contact

Display Advertising

Je herkent ze wel, die banners op websites. Je ziet ze overal. Dat is niet zonder reden! Banner advertenties kunnen ontzettend veel impact hebben. De kosten van banner advertenties, ofwel display advertenties, liggen relatief laag.

 

Meer weten over Display Advertising voor jouw bedrijf? Neem contact op!

Contact
CONTACT

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Great! Je kunt mij bereiken door te mailen naar lex@craftcreative.nl, te bellen naar +31 6 40689032 of het contactformulier in te vullen!”

- Lex van Zalingen