EEN VOLLEDIGE

Online strategie

WHY OH WHY?

Online marketing is geen eenmalige actie. Nee, het online marketing werkt het beste als er een uitgekiende strategie in het spel is. Een strategie die meeneemt wat de huidige status is, waar naar toe gewerkt gaat worden en hoe dat gaat gebeuren.

 

Hoe tot dat doel gewerkt wordt, verschilt per campagne en actie. Er zijn online namelijk ontzettend veel mogelijkheden. In overleg bepalen we de strategie die gehanteerd zal worden, om deze vervolgens in concrete punten uit te werken. Gaan we bijvoorbeeld aan de slag met contentmarketing om traffic te realiseren, of combineren we dit met social media advertising? Wie weet!

MAAR HOE DAN?

Stap 1: Status

We beginnen met een status scan. In een gesprek bekijken we de huidige status. Ook bepalen we de doelen en de wensen. Op basis van de beschikbare gegevens kijken we wat er mogelijk geoptimaliseerd kan worden in bestaande campagnes of op de website.

Stap 2: Plan

Op basis van de scan stellen we een plan op. Een volledig strategisch plan, om de online marketing inspanningen af te bakenen en te versimpelen. Dit plan vervoeren we vervolgens natuurlijk uit! We analyseren tegelijkertijd aan de uitvoering het resultaat en sturen bij waar nodig.

Stap 3: Evaluatie

Het plan is vol in uitvoering. Er gebeurt van alles, maar zullen de doelen behaald worden? Online marketing vraagt om continue analyse en eventuele bijsturing. Daar staan wij uiteraard voor paraat, zodat jouw doelen behaald worden en we ze misschien zelfs voorbij schieten.

WELKE KANALEN ZETTEN WE IN?

Online Advertising

Online advertenties bieden gigantisch veel mogelijkheden om je klanten te bereiken. Facebook advertenties, Instagram ads, display advertenties of misschien wel Retargeting. Samen bekijken we de mogelijkheden en gaan we voor resultaat!

Lees meer

Contentmarketing

Heb jij nog van die papieren visitekaartjes? Goed! Toch kijken steeds meer klanten online naar jouw bedrijf. Goede contentmarketing is daarbij van groot belang. Laat je klanten zien wat je hebt en haal ze binnen! Op social media of op je website.

Lees meer

Retargeting

Een ontzettend slimme methode om klanten binnen te halen en binnen te houden: Retargeting. Met handige tools kun je je advertenties via Social Media en het Google netwerk richten op de personen die je site al bekeken hebben. Super, toch?

Lees meer

Er zijn ontzettend veel kanalen beschikbaar. In overleg bepalen we welke kanalen we gaan inzetten om jouw doelen te behalen!

Website Analytics

Een creatieve geest in online marketing is belangrijk, maar lang niet zo belangrijk als data. Maak gefundeerde beslissingen door naar de data te kijken die je website oplevert. Geloof mij, dat is veel data!

Lees meer

E-Mail Marketing

E-Mail marketing, het wordt al een tijdje gebruikt, maar het blijft hot. Bovendien blijft het succesvol! Bouw een klantgroep op en communiceer met hen via E-Mail om je omzet te vergroten.

Lees meer
CONTACT

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Great! Je kunt mij bereiken door te mailen naar lex@craftcreative.nl, te bellen naar +31 6 40689032 of het contactformulier in te vullen!”

- Lex van Zalingen