OPTIMALE

Web-optimalisatie

DE NODIGE OPTIMALISATIES

De website wereld is altijd in beweging. Iedere dag is er wel iets nieuws, bijvoorbeeld de nieuwe zoek-algoritmes van Google of nieuwe snelheidstechnieken. De wereld staat niet stil. Jouw website toch ook niet? Optimaliseren is nodig!

 

Wij optimaliseren jouw laadsnelheid, SEO en conversie met veel plezier! We kunnen de huidige status van jouw website meten met de juiste Analytics setup. Het onderhoud van jouw website doen wij ook graag!

Benieuwd wat de status van jouw website is en wat er aan jouw website geoptimaliseerd kan worden? Vraag dan gratis een website scan aan!

 

WOW! DAT WIL IK WEL!

Laadsnelheid Optimalisatie

Een razendsnelle website, dat wil iedereen. Toch blijven veel websites achter in de timing. Zonde! Het optimaliseren van de laadsnelheid helpt om de conversie te verbeteren, maar ook de SEO te optimaliseren.

Lees meer

SEO Optimalisatie

Bovenaan staan in Google, een droom. Een redelijk realistische droom in de meeste gevallen! Het begint met goed onderzoek en een plan, opgevolgd door de juiste aanpassingen in de website en content. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Lees meer

Conversieoptimalisatie

De conversie verbeteren, dat is een ontzettend leuke uitdaging. Althans, dat vinden wij! Met een datagedreven aanpak maken we de juiste beslissingen, zodat de conversie van de website omhoog schiet.

Lees meer
VERGEET ONDERHOUD EN ANALYTICS NIET!

Twee ontzettend belangrijke dingen, maar met regelmaat vergeten: het onderhoud van de website en het vinden van de juiste data. Vergeet jij het niet?

Website Onderhoud

Geen enkele website is onderhoudsvrij, helaas! Goed onderhoud is belangrijk. Belangrijk voor zowel de zoekmachineoptimalisatie van een website, als de laadsnelheid en de veiligheid van de pagina.

Lees meer

Website Analytics

Hoe staat jouw website ervoor? Dat weet je pas met de juiste data in handen! Daarom is het hebben van de juiste analytische gegevens zo belangrijk. Het volledig instellen en lezen van de data kan lastig zijn. Daarom zijn wij er!

Lees meer
ONS WERK

Bekijk een greep uit ons groeiende portfolio. Van branding en online marketing tot webdesign en website optimalisatie.

All
  • All
  • Branding
  • Online Marketing
  • Webdesign
  • Website Optimalisatie
Webdesign Schoenmakerij Brandsen
Webdesign Schoonheidssalon Le Grenier
Webdesign de olietankers
Webdesign STUDIS
Webdesign Mi Vida Jewelry
Spott. Amsterdam Webdesign
CONTACT

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Great! Je kunt mij bereiken door te mailen naar lex@craftcreative.nl, te bellen naar +31 6 40689032 of het contactformulier in te vullen!”

- Lex van Zalingen