Conversie verhogen?

Conversie optimalisatie

WHY OH WHY?

Conversie, een belangrijke term in de online wereld. Hoeveel van jouw bezoekers worden klant? Een belangrijk getal, een getal wat eigenlijk altijd omhoog moet!

 

Conversie verhogen, hoe doe ik dat? Daar zijn verschillende dingen voor nodig! Denk bijvoorbeeld aan data, inzichten, maar ook gezond verstand. Kruip in de huid van jouw doelgroep en bedenk hoe zij jouw website willen zien!

Benieuwd wat de status van jouw website is en wat er aan jouw website geoptimaliseerd kan worden? Vraag dan gratis een website scan aan!

 

WOW! DAT WIL IK WEL!

MAAR HOE DAN?

Stap 1: Dataverzameling

We beginnen met een aantal metingen. We maken een scan van jouw website om de huidige status van de conversie te bepalen en om te kijken hoe we jouw conversie verhogen. We zullen wat data moeten verzamelen via de juiste kanalen, zoals Analytics en andere tools.

Stap 2: Optimalisaties

Als de data binnen is, dan kunnen we echt aan de slag! We maken onderscheid in conversiekillers en conversieboosters, allemaal met als doel de conversie verhogen. De killers halen we weg, de boosters voegen we toe. Ook doen we aanpassingen aan de structuur en eventueel de laadsnelheid van de pagina om het jouw bezoekers meer naar de zin te maken!

Stap 3: Review

Na het doen van aanpassingen, zullen we natuurlijk moeten kijken of het gelukt is, de conversie verhogen. Daar gaan we vanuit natuurlijk, maar er zal opnieuw data verzameld moeten worden om te kijken wat de huidige stand van de conversie is.

Vervolgens gaan we terug naar de tekentafel. Dit proces herhaalt zich, eigenlijk altijd. Coolblue en Bol.com blijven hun conversie verbeteren. Jij ook?

CONTACT

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Great! Je kunt mij bereiken door te mailen naar lex@craftcreative.nl, te bellen naar +31 6 40689032 of het contactformulier in te vullen!”

- Lex van Zalingen