NEED FOR SPEED

Laadsnelheid optimalisatie

WHY OH WHY?

Ongeveer de helft van de bezoekers van een website verwachten dat de site binnen twee seconden laadt. Als de website niet binnen drie seconden laadt, zullen deze bezoekers de website verlaten. In een anderzoek blijkt zelfs dat 64% van de online-shoppers een website verlaat wanneer de laadsnelheid onvoldoende is.

 

Ook Google vindt de laadsnelheid belangrijk: een snellere laadtijd wordt beloond in de zoekmachine van Google!

 

Daarom is een naar laadsnelheid geoptimaliseerde website ontzettend belangrijk. Het kan een ingewikkeld karwij vormen, maar daar slaan wij ons doorheen!

Benieuwd wat de status van jouw website is en wat er aan jouw website geoptimaliseerd kan worden? Vraag dan gratis een website scan aan!

 

WOW! DAT WIL IK WEL!

MAAR HOE DAN?

Stap 1: Scan

We beginnen met een meting. Een scan! We testen jouw huidige laadsnelheid en kijken welke aanpassingen er gemaakt kunnen worden om de site te optimaliseren. Op basis van deze metingen ontvang je van ons een voorstel.

Stap 2: Optimalisaties

Akkoord met het voorstel? Fantastisch, aan de slag! We verrichten alle aanpassingen aan de website om de laadsnelheid te verbeteren. We geven je ook advies met betrekking tot verdere optimalisaties en het onderhouden van de snelheid.

Stap 3: Nameting

Is het gelukt? Natuurlijk is het gelukt. Met de juiste optimalisaties is resultaat gegarandeerd. Dat onderbouwen we met een scan, nadat we de aanpassingen hebben gedaan. Zo weet je precies welk resultaat er behaald is.

CONTACT

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Great! Je kunt mij bereiken door te mailen naar lex@craftcreative.nl, te bellen naar +31 6 40689032 of het contactformulier in te vullen!”

- Lex van Zalingen