Hoger in Google

SEO optimalisatie

WHY OH WHY?

SEO, ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie, is ontzettend belangrijk voor de meeste websites. Veel website-verkeer komt namelijk binnen via zoekmachines, waarvan Google de belangrijkste bron vormt.

 

Het is daarom belangrijk dat jouw website hoger in Google komt, de grootste zoekmachine, zodat je geen klanten misloopt. Dit realiseren is geen vak te noemen, maar een kunstvorm. Gezien de huidige hoeveelheid zoekopdrachten en concurrentie is het lastig om hoger in Google te komen, maar het is mogelijk!

Benieuwd wat de status van jouw website is en wat er aan jouw website geoptimaliseerd kan worden? Vraag dan gratis een website scan aan!

 

WOW! DAT WIL IK WEL!

MAAR HOE DAN?

Stap 1: Scan

We beginnen met een meting. Een scan! We testen jouw huidige SEO resultaat en kijken welke aanpassingen er gemaakt kunnen worden om er voor te zorgen dat jouw website hoger in Google komt. Op basis van deze metingen ontvang je van ons een voorstel.

Stap 2: Optimalisaties

Akkoord met het voorstel? WOOHOO, aan de slag! We verrichten alle aanpassingen aan de website om ervoor te zorgen dat jij hoger in Google komt. Ook installeren we de juiste tools om de SEO te meten. We geven je ook advies met betrekking tot verdere optimalisaties en het onderhouden van de zoekmachineoptimalisatie.

Stap 3: Nameting

Done! De SEO is verbeterd en je staat hoger in Google! Dat laten we je zien met een nieuwe scan, een nameting.  Zo weet je precies welk resultaat er behaald is met welke aanpassingen. Met de juiste optimalisaties is resultaat gegarandeerd. Zo zul je zien dat je positie in zoekmachines als Google verbeterd, naast de toegenomen hoeveelheid bezoekers op je website!

CONTACT

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Great! Je kunt mij bereiken door te mailen naar lex@craftcreative.nl, te bellen naar +31 6 40689032 of het contactformulier in te vullen!”

- Lex van Zalingen