Meten = weten! Yes!

Website analytics

WHY OH WHY?

Weet wat je eet. Nee, weet wat je meet! Er gebeurt van alles op je website. Bezoekers lezen de tekst, maar tot waar lezen ze de tekst? Welke pagina’s worden wel goed bekeken en welke niet? Welke campagnes leiden tot het beste resultaat in conversie?

 

Staat na deze vragen het zweet op je voorhoofd? Dat is niet nodig, gelukkig! Met de juiste tools en instellingen zijn de metingen peanuts. Je moet alleen nog weten wat je eigenlijk meet, maar daar helpen wij je bij!

Benieuwd wat de status van jouw website is en wat er aan jouw website geoptimaliseerd kan worden? Vraag dan gratis een website scan aan!

 

WOW! DAT WIL IK WEL!

MAAR HOE DAN?

Stap 1: Status

We beginnen met een status scan. We overleggen wat er nu gemeten wordt en wat er in de toekomst gemeten moet worden. Op basis van deze metingen ontvang je van ons een voorstel.

Stap 2: Setup

Bij akkoord gaan we aan de slag! We stellen alle tools en metingen naar wens in. We zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk gemeten wordt, zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen op basis van de data!

Stap 3: Rapport

De eerste metingen zijn verzameld, het is tijd voor het eerste rapport. De eerste rapportage spreken we door. Zo kunnen we aan de slag met de data die we hebben verzameld!

EN DE KOSTEN?

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw website analytics in te richten. We maken onderscheid in verschillende pakketten.

35
  • BASIS ANALYTICS
  • EEN BASIS SETUP VAN WEBSITE ANALYTICS
Contact
60
  • WEBSHOP ANALYTICS
  • UITGEBREIDE ANALYTICS SETUP, SPECIAAL VOOR WEBSHOPS
Contact
60+
  • CUSTOM
  • UITGEBREIDE ANALYTICS SETUP, VOLLEDIG INGERICHT IN OVERLEG
Contact
CONTACT

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Great! Je kunt mij bereiken door te mailen naar lex@craftcreative.nl, te bellen naar +31 6 40689032 of het contactformulier in te vullen!”

- Lex van Zalingen