Scan jouw site

Gratis website scan

BEGIN GOED MET DE GRATIS WEBSITE SCAN

Meld je nu aan voor een gratis website scan! Met de website scan checken we jouw website volledig. We nemen van alles onder de loep met de gratis website scan. Zo scannen we jouw site bijvoorbeeld op de laadsnelheid, het SEO resultaat en conversiekillers (dingen die je conversie in de weg staan). De site scan geeft jou een aantal duidelijke inzichten, zodat je jouw website gemakkelijk kunt optimaliseren. Dat is nog eens snel verdiend.

VRAAG NU DE SCAN AAN!

Met de gratis website scan checken we jouw site op:

Laadsnelheid: Hoe snel is jouw website en hoe kan de snelheid van jouw website verbeterd worden?

 

SEO resultaat: Hoe goed is jouw website vindbaar in Google? Wat kan er verbeterd worden voor een hogere positie?

 

Social Media resultaat: Gebruik je jouw Social Media kanalen goed, of kan dit beter?

 

Conversiekillers: Wat kan er verbeterd worden om jouw conversie te optimaliseren? Wie weet zijn er nog wel een aantal trucs die je kunt toepassen!

INSCHRIJVEN VOOR DE GRATIS SITE SCAN!

De website scan is geheel vrijblijvend. Op basis van de scan ontvang je van ons een advies. Samen lopen we de resultaten door om te kijken wat er aangepakt kan worden! Het leukste is nog dat de site scan helemaal gratis is. Dat betekent dus dat jij online kunt groeien, zonder investering!

 

Vraag de scan nu aan en zorg ervoor dat jij online groeit!
-

Dit zeggen anderen over de gratis website scan

“De site scan heeft mij zeker geholpen! Uit de website scan kwamen een aantal dingen naar voren op de site, die niet erg gebruiksvriendelijk waren ingericht. Na de site scan hebben we samen dingen aangepast en daarmee is de conversie met 25% toegenomen!”

“Het is zeker een aanrader, deze website scan. De site scan heeft ons laten zien dat de laadsnelheid niet op orde was, wat we na de scan natuurlijk direct hebben aangepast. Onze website laadt nu sneller en scoort ook beter bij onze klanten. Wij zijn zeker tevreden!”